fredag 8 februari 2013

Helg med stort H

Så var det helg igen då, vilket jag tackar kalendern för, efter en vecka som känts som ett år och 1 månad..
Fredag, vilket innebär att nedräkningen tills mammsen och pappsen kommer är nere på 5 veckor:D

Direkt efter skolan hängde jag med syrran och höll henne i handen medans hon var hos farbror doktorn. Duktig som hon var fick hon en karamell.
Hade även en lång och rolig konversation om stockholm med farbror doktorn. Han sa att det var hans absolut favoritstad i världen och att han älskar Vasamuseet och att gå till Skansen.

Efter det mötte vi upp efterlängtade Kelly och gick ut och åt middag. Det vart hummer till förrätt, sedan oxfilé till varmrätt så slutade vi med en choklad mouse till efterrätt, lite simpelt sådär..
Okej okej, vi kallar det en VIT lögn för sanningen var att vi drog till Wallmart köpte oss en varsin ben&jerry's och satte oss i bilen på en random parkeringsplats och tröck i oss en hel var.

När den var i magen (eller rättare sagt ett extra lager av fett att skydda mina älskade magrutor med..) så drog vi till skolan för att kolla killarnas basketmatch. Matchen hade att bjuda på: slagsmål på läktaren, polisen skicka ut elever, Jenks vann och det bästa av allt, rektorn är ju basket coachen så utöver alla basket-armar och söta seniors så fick man lite extra ögongodis(nej jag är INTE ensam om att tycka min rektor är snygg..)

Anyway kvällen slutade iallafall hemma hos kelly med några kompisar och satt och halvsov/prata i soffan.

Avslutat det är inlägg med ett citat stulet från Liv: "Känslan av att lägga sig i en säng och veta att man får sova hur länge man vill, är nästan bättre än känslan när servitören kommer med maten"










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar